sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Aurinkoinen satulansuojus



Tiedättehän tunteen jolloin haluaa virkata, neuloa, ommella, askarrella tai muuten vain puuhastella erilaisten projektien parissa oikein urakalla. Minuun iski muutama viikko sitten hillitön virkkausmania, jonka tuloksena syntyi muutama keltainen aurinko ja auringonkeltaisia ja sadepilven mustia kukkia. Syntyneet kukat ja auringot yhdistin mökillä pyörän istuimen sadesuojaan.

Virkkausohjeena käytin soveltaen seuraavia ohjeita keltaisissa auringoissa ja mustakeltaisissa kukissa. Lankana oli Nalle (musta) ja 7-veljestä (keltainen) ja koukkuna 4. Lisäksi tarvittiin vanha sadesuoja ja lankaa sekä neula.

Ompelin kukat ja kuviot ensin yhteen pyörän istuimen suojan mukaan ja sen jälkeen ompelin ne mustalla ompelulangalla suojan nurjalle puolen. Nyt minulla on pehmustettu sadesuoja tai kirkkaan värinen istuinsuoja, jonka erottaa kaupunkimme täpötäydestä pyöräparkista. Näin on helppo suunnistaa suoraan sen oman pyörän luo.

Mallina on vanha mökkipyörä, jonka satula on huomattavasti kaupunkipyörää leveämpi ja suojus ei istu yhtä hyvin sen päälle.


Tällä työllä osallistun silmukan ytimessä- haasteen, jonka kesäkuun aiheena on aurinko. Haaste on seuraavien blogien ylläpitämä: Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Tuolla tavalla uudistaa helposi pyörän istuinsuojan ja välttyy hankalalta kuminauhojen virititykseltä. Mustakeltainen sopii hyvin harmaaseen kaupunkipyörääni, joka on kovassa käytössä. Pitäisi varmaan tehdä punaiseen mökkipyörään oma värikäs suojus.

    VastaaPoista